Móricz János Kulturális Egyesület

"Ezt a történetet a világ minden nemzetének meg kell ismernie"

Belépés

Statisztika

321778
Ma84
A héten653
A hónapban827
Összesen321778

Ki olvas minket

Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

Manuel Palacios: BETILTOTT AMERIKA  - magyar kiadás

 

„Manuel Palacios egy olyan művet tár elénk, amely újra felfedezi a prekolumbián Amerika kulturális valóságát. Széles bibliográfiai kutatásának a gyümölcseként számos meglepő adattal igencsak meglepi az olvasót.

Dr. Gerardo Peña Matheus ügyvéd, Móricz János közeli barátja, a „Tayos-barlang kutatásának a dokumentált története” című könyv szerzője

 

 „Az archeolingvisztika a múlt tudományos kutatásának kétségtelenül a legprovokatívabb és kihívásokkal leginkább teli megközelítése. Ebben az értelemben munkája éles szigorral hatol be a feliratos kövek megfejtésének a bonyolult feladatába, az ősök hangjába, a fényes múlt néma és eltörölhetetlen bizonyítékaiba.

Dr. Francisco José Toral Zevallos, Ph.D., politikai elemző

 

"Manuel Palacios most elénk tárt híradása kivételes! Nagy tudással rendelkezik és kutatási területén szakértőként tartják számon. Munkája példátlan, teljes mértékben pontos és tájékoztató. Számomra nagy öröm, hogy támogathatom a munkáját, őt, mint e feltáró kutatás vezetőjét és az igazságot!"

Stephan B. Shaffer,  „Az ősök hangjai” és „Az ősök kincse” című könyvek szerzője

 

Nagy szükség volt már erre a könyvre! A szerző összegyűjti mindazon bizonyítékokat, hivatkozásokat, amelyek az ősi Amerika globális kulturális kapcsolatát bizonyítják. Az írásrendszerek és szókapcsolatok hasonlóságain túl az ősi, lejegyzett krónikákból is bizonyítékokat tár elénk. Kapcsolatunk sokrétűbb és mélyebb annál, mint ahogy azt gondolnánk!

 

A könyv második felében a méltán híres, de sajnos igen gyakran félreismert Carlos Crespi atya életével és híres gyűjteményével foglalkozik. Magyar nyelven elsőként olvashatjuk az atya életrajzát, valamint a leleteinek eredetéről, sorsáról, valamint jelenlegi állapotáról is pontos beszámolókat találunk. A kiadványt nagyszámú fotó is erősíti. Sok városi legendát eloszlathatunk az itt szerzett tudásunkkal. Talán az e könyvben szereplő hiteles információk segítségével sikerül megtisztítani a médiumokat a témát érintő ostobaságoktól.


Témakörök:

 

–        Móricz János kutatásai

–        A Teleamazonas 2010 Tayos-expedíció

–        Ősi amerikai írásrendszerek

–        Globális kulturális kapcsolatokról árulkodó leletek

–        Carlos Crespi Croci életrajza, tevékenysége

–        A Crespi gyűjtemény forrásai, története, jelenlegi állapota

–        Fotók a Crespi gyűjteményről

 

 

Betiltott Amerika – 256 oldal A/5 ISBN 978-963-12-5511-9

Kiadja: Móricz János Kulturális Egyesület


2500 Ft személyes átvétellel
3100 Ft  belföldi küldeményként (500 grammig, légtasakos levélben). A postázás május 23.-n (hétfő) kezdődik

 

 


A kötetekkorlátozott példányszámban megrendelhetőek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A postázások a befizetett összegek megérkezése után, azok sorrendjében történnek. Előzetes egyeztetés esetén személyesen is átvehető Tatán. Számlaigényét már a megrendeléskor jelezze, ellenkező esetben nyugtát állítok ki. Kérem a postázási cím PONTOS megadását!

Banki átutalás esetén: Móricz János Kulturális Egyesület
Pannon Takarék: 63200119-14956739

Postai csekk feladása esetén: Varga Zoltán 2890 Tata; Fekete út 2. Geológiai Múzeum.

 
 

Lap teteje

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva - Móricz János Kulturális Egyesület.